Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Mooi strandhuis met een uniek uitzicht op de zee in Puerto Lajas, Fuerteventura


Puerto Lajas

gebouwd 150 m2

Plots 100 m2

prijs 350.000 €

Gegevens:
Perceel 100 m² - woonoppervlakte 150 m2
2 Verdiepingen * Lift
3 Slaapkamers * 2 Badkamers * Woonkamer met eetkamer * Volledig ingerichte keuken. * Terrassen * Ondergrondse parkeergarage * De villa is ommuurd.

Beschrijving:
Er zijn maar enkele huizen met een dergelijke locatie die worden verkocht!

Dees droomhuis heeft 150 m2 bebouwde oppervlakte en is verdeeld in 3 mooie slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers, woonkamer met eethoek, volledig uitgeruste keuken, verschillende terrassen met uitzicht op de zee en een ondergrondse parkeergarage.
Het huis heeft een eigen lift.
Het huis wordt volledig gemeubileerd verkocht en is klaar om erin te trekken!

Omgeving:
Dees mooi huis is gelegen in het noordoosten van Fuerteventura, in de prachtige baai van Puerto Lajas, een charmant vissersdorpje op slechts enkele minuten van de hoofdstad van het eiland Puerto del Rosario en zijn winkels.
Slechts 5 minuten van de hoofdstad Puerto del Rosario en 20 minuten naar de grote stranden van Corralejo.
Openlijk vervoer regelmatig naar Puerto del Rosario en Corralejo.

PUERTO LAJAS

Het strand van Puerto Lajas is een stadsstrand op ongeveer 3 kilometer van Puerto del Rosario, tussen Punta del Roque en Playa de Barlovento.
Het strand van Las Lajas strekt zich uit over een lengte van 700 meter. Behoud van een gemiddelde breedte van 15 meter. Het is een hard strand, dat voornamelijk bestaat uit zwart zand en kiezelstenen.
De constante wind erop zorgt voor een matige deining, die de ideale omstandigheden biedt voor het beoefenen van watersporten zoals surfen, windsurfen, kitesurfen en Het heeft restaurants met terrassen die uitkijken op het strand, reddingsuitrusting, badmeester en ondersteuning voor de badkamer gehandicapten van 15 juni tot 15 oktober, het heeft ook toegangen met handige parkeergelegenheid, houten loopbruggen, douches, een kleine speeltuin en nautische verhuur.
Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura