Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Een landhuis in de grote Canarische stijl in het dorp Villaverde.


Villaverde

gebouwd 222 m2

Plots 1800 m2

prijs 379.000 €

Overzicht:
Perceel 1800 m2 - woonruimte 222 m2
4 slaapkamers * 4 badkamers * gemetselde douches * 2 lounges * grote woonkamer * terrassen * tuin * omheinde tuin * prive-parking * berging * barbecue * water storting * gedeeltelijk gemeubileerd * uitzicht op de bergen

Beschrijving:
Deze landelijke villa ligt in een rustig gedeelte van het dorp Villaverde op een groot perceel met veel tuin voor natuurliefhebbers. Het heeft ook een prachtige natuurlijke vulkanische grot, iets unieks! Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 222 m2.
Het U-vormige gebouw heeft een groot open zuidterras waar u de dag kunt doorbrengen en kunt zonnebaden.
Het interieur van het huis bevindt zich in de hal, die toegang geeft tot een grote kamer met prachtige houten plafonds en een slaapkamer met badkamer en kleedkamer met directe toegang tot de buitenkant van het huis. De kamer is verbonden met het terras en de tuin door grote openslaande deuren naar een aparte kamer met een slaapkamer met badkamer, een wasruimte en een mooie keuken / eetkamer. Vanaf het terras is er nog een kamer met badkamer, een slaapkamer en een kleine en tweede keuken. Het hele huis is verbonden en biedt veel ruimte, ideaal voor grotere gezinnen.
Vanaf de buitenkant leidt een houten trap naar een andere kamer waar airconditioning en een prachtige badkamer op het terrein zijn geïnstalleerd. Vanaf hier kunt u genieten van het prachtige uitzicht op de bergen of zonnebaden op het terras / solarium.
Het huis heeft een eigen ingang met voldoende parkeergelegenheid en is afgesloten door hoge muren. Het heeft een watertank, veel bergruimte en een afvalwaterzuiveringssysteem.
De tuin biedt een unieke ruimte om hier een natuurlijke vulkanische grot te zijn, die is ingericht met tuinmeubelen om te genieten van dit betoverende natuurgebied.

over:
Villaverde is een landelijk dorp op 13 km van Corralejo. Het biedt rust en kwaliteit van leven en ligt in de buurt van de attracties van het noorden van het eiland. Natuurpark van de duinen van Corralejo, bezoek de vulkanen van Lajares en de grote stranden van El Cotillo.
Vraag meer informatie aan!
Verhandelbaar. Verzend uw aanbieding!

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura