Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Een authentiek droomhuis in het dorp van Guisguey in Fuerteventura


Guisguey

gebouwd 350 m2

Plots 5000 m2

prijs 695.000 €

luxe huis
Details:
Land 5000 m2 - Woonoppervlakte 350 m2
4 slaapkamers * 3 badkamers * woonkamer * keuken * eetkamer * 2 terrassen * inpandige patio * garage voor 2 auto's met elektrische deur * zwembad 5x 15 m * aangelegde tuin * automatische irrigatie * gemeubileerd * Elektrische poort * uitzicht op zee
Omschrijving:

Guisguey: balans tussen hemel en aarde
De belangrijkste waarde van dit pand ligt in het onmiddellijke gevoel dat ons bij binnenkomst overweldigt: "Ik ben thuis".
Dit gevoel ontstaat niet bij toeval, niets wordt aan het toeval overgelaten, maar is het resultaat dat geobiologen en feng shui-experts hebben uitgevoerd om de perfecte plek en de perfecte hoeking te vinden om samen te smelten met respect voor de natuur.
De woning is gelegen op enkele kilometers van het centrum van het eiland, in een parallelle vallei beschermd door een landschapsbeschermingsplan en vanuit het noorden, omgeven door Gavias en badend in de zeebries.
De beste materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor de constructie van het huis zonder concessies te doen aan de kwaliteit of de moeite om ze naar het eiland te brengen.
Het huis is gebouwd met thermische klei, keramische blokken met een lage dichtheid en een specifieke geometrische structuur die thermische, akoestische en brandwerende isolatie biedt, evenals de biologische voordelen van de afwezigheid van toxiciteit en hypoallergeen.
De daken van zowel het hoofdgebouw als de loft zijn gelaagde groendaken die voorzien zijn van beregening en toegankelijk zijn. Door inheemse of zelfs gekweekte planten te planten, helpen ze de warmte vast te houden in zowel de zomer als de winter en verhogen ze de duurzaamheid van de dakbedekking.
Voor maximaal genot van het huis werden in alle kamers lichte, lange hef-schuiframen verdeeld, die zijn uitgerust met de nieuwste Duitse fittingen, die een gemakkelijke opening in beide richtingen mogelijk maken en transparante en doorlopende kamers creëren, binnen en buiten.
Deze climaTAC plus behuizingen zijn gemaakt van gelamineerd Zweeds grenen uit duurzame bossen met biologische behandelingen.
Talrijke kiepramen en dakramen ronden het licht af.
De binnendeuren zijn allemaal gemaakt van massief iroko, evenals de hoofdingang, een visgraatvormige dubbele deur die met de hand is gemaakt door bekwame eilandtimmermannen.
Met uitzondering van de vochtige ruimtes is de vloer gemaakt van massief eikenhout uit duurzame Oostenrijkse bossen (Weitzer Parkett) en heeft het een anti-allergische, bacteriostatische, antistatische en ademende garantie.
Zowel de voorgevel als de zolder worden beschermd tegen overmatig zonlicht, wind en regen door een pergola van 200 m2. Ze zijn voorzien van thermochip sandwichelementen die structuur, weerstand en ondoordringbaarheid geven en zijn allemaal doorlaatbaar door het bovendeel.
Het zwembad met geautomatiseerd onderhoud kan dankzij zijn lengte van 16 meter als zwembaan worden gebruikt.
Het is omgeven door meer dan 400 meter massieve iroko-vloer, die speciaal is behandeld met natuurlijke oliën voor buitengebruik.
Een deel van het platform dient als overkapping en keermuur van het muurzwembad voor de veranda van het souterrain, van waaruit u kunt genieten van de xerofiele tuin van meer dan 1.400 vierkante meter.
Het huis heeft een inkomhal die leidt naar een zeer grote woonkamer waar een esthetische trap ingebed in de muur naar de zolder opvalt: een slaapkamer met een iroko houten veranda verbonden met het groene beloopbare dak.
De woonkamer breidt zich uit en staat in verbinding met het buitengedeelte met het zwembad en het binnenterras, een beschutte en charmante, afgezonderde ruimte.
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken, waar u elke ochtend kunt ontbijten en de zonsopgang boven de zee kunt aanschouwen. De keuken heeft een bijgebouw dat dienst doet als pantry en schoonmaakruimte.
De woonkamer geeft tevens toegang tot het slaapgedeelte, welke is verdeeld over een gang die veel bergruimte biedt.
Elk van de slaapkamers heeft een eigen kleedkamer en een badkamer met Roca-toiletten en hoogwaardige Grohe-armaturen. De badkamer in de hoofdslaapkamer heeft ook een hydromassagebad.
Beide slaapkamers hebben onafhankelijke toegang tot het zwembad.
De woonkamer leidt ook naar een vierde slaapkamer met een complete badkamer en directe toegang tot het binnenterras, dat zorgt voor veel lichtinval en bruikbare ruimte.
De verwende meubels door het hele huis hebben exclusieve stukken (Roche Bobois) gemaakt van nobele materialen en tijdloos design dat in de loop van de tijd in waarde toeneemt.
Erg handig is de directe communicatie tussen de woonkamer en de garage, die plaats biedt aan twee auto's en automatische deuren.
In de binnentuin, beschermd door de brede muur en de gevel van het huis, bevindt zich een tuin met Surinaamse olijf-, vijgen-, amandel- en kersenbomen, waarin u kunt genieten van absolute stilte. Deze tuin is verbonden met het zwembad via de buitendouche.
Dit huisvestingssysteem wordt gecompleteerd door een bewoonbare ondergrondse bunker die een wijnmakerij moet worden voor de beste wijnen.
Het huis heeft een watertank die onafhankelijk is aangesloten op het lichtnet voor 2 weken en een biologisch waterrecyclingsysteem dat is aangesloten op een geautomatiseerd tuinirrigatiesysteem.
Voor meer informatie over dit spectaculaire pand kunt u contact met ons opnemen.

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Hier is een unieke woning gelegen in Corralejo 525.000€
Hier is een unieke woning gelegen in Corralejo

Plots 1300 m2

gebouwd 400 m2

Plaats Corralejo

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura