Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Leuk appartement in El Cotillo met prachtig uitzicht op zee


El Cotillo

gebouwd 85 m2

Plots 0 m2

prijs 215.000 €

Details:
Woonoppervlakte 85 m2
1 slaapkamer * 1 badkamer * ingerichte keuken * woonkamer * terras

Omschrijving:
Mooi appartement te koop in het dorp El Cotillo, een kleine kustplaats in het noorden van het eiland met talloze stranden met een van de beste beoordelingen van Europa.
Het appartement is gelegen in een van de meest gewilde wijken van El Cotillo, meer bepaald rond het Castillo del Tostón.
Het heeft een woonoppervlakte van 85m2 en is verdeeld in 1 slaapkamer, 1 badkamer met douche, elegante volledig uitgeruste keuken, woonkamer - eetkamer. Een trap leidt naar het buitenterras. Het grote terras heeft een buitendouche.
De dag begint met een ontbijt met een prachtig uitzicht op zee.

Het appartement wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.

El Cotillo behoort tot de gemeente La Oliva en is gelegen aan de westzijde. Het is een plaats van maritieme visserijtraditie en heeft zijn ideale en oude charme behouden. Naast attracties zoals de prachtige stranden of bezienswaardigheden zoals de Faro del Tostón, biedt het een eersteklas aanbod voor handel, vrije tijd en vooral voor gastronomie. Het heeft ook een breed scala aan sportieve activiteiten, waarvan vele verband houden met de zee, evenals talloze diensten van alle soorten.

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura