Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo


El Cotillo

gebouwd 63 m2

Plots 0 m2

prijs 148.000 €

met ingerichte keuken

Type: NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Nuttige oppervlakte: 63m2 - 116m2
Perceeloppervlak: 63m2 - 116m2

Beschrijving:
Verkoop van appartementen in een nieuw gebouw op de eerste lijn in El Cotillo, een kustplaats in het noorden van het eiland met vele stranden met een van de beste beoordelingen in Europa.

El Cotillo, dat behoort tot de gemeente La Oliva, ligt aan de westkant en is een plaats van maritieme visserijtraditie, maar het heeft nog steeds zijn ideale en oude charme behouden. Naast attracties zoals de prachtige stranden of interessante monumenten zoals de Faro del Tostón, heeft het een eersteklas commercieel, recreatief en meer specifiek gastronomisch aanbod. Het heeft ook een breed scala aan sportactiviteiten, waarvan vele gerelateerd zijn aan de zee, evenals talloze diensten van alle soorten. Het is dus een must-see voor degenen die naar Fuerteventura gaan en zeer goed verbonden met andere steden zoals El Roque (2 km), Lajares (7,5 km) en La Oliva (15 km).

Dit zijn duplexwoningen, met een slaapkamer, badkamer, ingerichte keuken, woon-eetkamer en buitenterras op de begane grond en een groot dakterras met uitzicht op zee vanaf de bovenverdieping. Elke unit heeft verschillende afmetingen (tussen 63m2 en 116m2) en prijzen (tussen € 148.000 en € 246.000) afhankelijk van de positie in het gebouw met een gemeenschappelijk zwembad en liften. Er is de mogelijkheid om de woning met ondergrondse garage en berging te verwerven voor € 3.600 meer.
€ 148.000 - € 246.000

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo 148.000€
Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo

Plots 0 m2

gebouwd 63 m2

Plaats El Cotillo

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura