Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Een moderne villa te koop met veel ruimte in Lajares


Lajares

gebouwd 297 m2

Plots 2 m2

prijs 900.000 €

zwembad

Type: VILLA IN AANBOUW
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Nuttige oppervlakte: 297m2
Perceeloppervlak: 297m2

Beschrijving:
Nieuw gebouwde villa te koop in de stad Lajares, gelegen nabij de Ermita de San Antonio, een van de belangrijkste attracties van de plaats.

Lajares heeft ongeveer 2.000 inwoners en is strategisch gelegen tussen de steden El Cotillo (8 km), Villaverde (10 km) en slechts 12 km van Corralejo, de commerciële hoofdstad van het noorden van het eiland. De naam is afgeleid van de aanwezigheid van platte, gladde en dunne stenen als gevolg van vulkanische activiteit, plaatselijk bekend als "platen" die samen met het inheemse landschap een uniek en onherhaalbaar ecosysteem vormen. Het heeft een breed scala aan vrijetijdsdiensten, supermarkten, winkels en het gastronomische aanbod van het gebied is ook een aspect om te benadrukken, aangezien er verschillende bars / restaurants zijn die grote waarde hechten aan de traditionele keuken van de hoogste kwaliteit.

Het huis, met een uitstekende locatie, zeer dicht bij het commerciële gebied, is gelegen op een perceel van 1771m2 (25% bebouwbaar) met een bebouwde oppervlakte van bijna 300m2, en vormt een structuur die is verdeeld in 2 onafhankelijke vleugels. De eerste is verdeeld in 4 slaapkamers, kleedkamer, 3 badkamers, toilet, keuken met bijkeuken, woonkamer, berging, magazijn en overdekte garage voor 2 auto's. De andere vleugel is toegankelijk via een externe communicatiepatio en bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer en een woonkamer met de mogelijkheid van een keuken. Aan de zuidkant van het perceel is het buitenzwembad en grote ruimtes er omheen voor een tuin. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en samen met de vorm en lateiconstructies maken deze woning de perfecte mix tussen moderne en traditionele Canarische architectuur.

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

We verkopen een heel mooi duplex huis in Puerto del Rosario 235.000€
We verkopen een heel mooi duplex huis in Puerto del Rosario

Plots 120 m2

gebouwd 125 m2

Plaats Puerto del Rosario

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura