Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.
Jacomo Waldherr en zijn bedrijf Forum Inmobiliaria worden gekenmerkt door hun competentie, professionaliteit en vriendelijkheid.
De verkoop van ons onroerend goed in Corralejo verliep vlot en snel, omdat Jacomo Waldherr een grote kring van geïnteresseerde partijen heeft en hij zeer betrouwbaar is.
Dit is ook aangetoond in de vastgoedverkoop van onze kennissen in de afgelopen jaren.
We kunnen de heer Jacomo Waldherr altijd uit ervaring aanbevelen.

Monika en Hans Hassler november 2018

 

"Vanaf kantoor Banco Sabadell 0545 Corralejo kunnen we alleen de zeer bevredigende en hechte relatie uitdrukken die we hebben met" Forum Inmobiliaria "en vooral met Mr. Jacomo Waldherr.
  Het is een genoegen om met hem samen te werken en we willen deze commerciële relatie nog lang behouden.
  We weten dat al onze Duitstalige klanten die naar ons kantoor komen, dankbaar zijn voor al het management dat Forum Inmobiliaria heeft uitgevoerd, wat ook heel positief voor ons is dat onze gemeenschappelijke klanten zo blij zijn.
 
Onze beste wensen !!!
 
Jenny Eriksson en alle metgezellen van het SabadellSolbank-kantoor in Corralejo. ' Oktober 2018

Wij willen graag de zeer deskundig advies en de goede werking van alle formaliteiten en officiële kruisingen bij Jacomo bedanken Waldherr en zijn bedrijf Inmobiliaria Forum en onderstrepen onze tevredenheid ons weer. Vijf van de vijf sterren! HET BOVENSTE ADRES voor vastgoedzoekers op Fuerteventura! Meer dan we hadden verwacht! Dank je wel.
Andreas Duden en Sabine Inselmann, augustus 2015

Al meer dan 20 jaar zijn wij eigenaar van verschillende eigendommen op Fuerteventura. In die tijd werd de aankoop gedaan door Mr. Jacomo Waldherr en zijn bedrijf FORUM INMOBILIARIA.

Met zijn onfeilbare kennis van plaatsen en objecten heeft hij ons geweldige objecten gegeven. Evenals een betrouwbare en succesvolle verkoop. Jacomo Waldherr brengt onverslaanbare kennis en contacten door zijn decennia als makelaar op het eiland. Of het nu gaat om financiën, belastingaangelegenheden, regelgevingskwesties of juridische kwesties, alles gebeurt correct en betrouwbaar. Jacomo zorgt nu voor onze familie in de derde generatie. Zijn winnende karakter en zijn betrouwbare en correcte manier van werken hebben generaties lang veel sympathie opgewekt.

BEDANKT JACOMO en ga zo door !!!

Ute Weigand Keulen / Fuerteventura 10 maart 2015

 

Ik kocht eind augustus 2010 een appartement in Jandia. De verwerking en organisatie werd uitgevoerd door de heer Jacomo Waldherr met een snelheid en een perfectionisme zoals zelden ervaren. De activiteiten buiten zijn gebied werden ook door hem met een vanzelfsprekendheid vervuld, we kunnen de heer Jacomo Waldherr alleen maar aanbevelen. U kunt veilig een woning kopen via FORUM INMOBILIARIA.

Jacomo, als maar de helft van de mensheid jouw wil, jouw positieve uitstraling en jouw talent zou hebben, zouden we geluk hebben.

Margarethe & Ninette Seebacher. Schladming, 21.09.2010

 

Josh & Katja Welz Corralejo 2013

Het kopen van een huis in het buitenland gaat altijd gepaard met voorspelbare maar vaak onvoorspelbare obstakels. Spanje is geen uitzondering en qua bureaucratie is Duitsland op geen enkele manier inferieur. Het is dus des te belangrijker om competente, serieuze en goed verbonden partners ter plaatse te vinden die u begeleiden tijdens dit avontuur.
Het huis dat het ons had aangedaan, werd aangeboden via de website www.fuerteventura-realestate.com. We begonnen aan het avontuur en realiseerden onze droom. In Jacomo Waldherr hebben we niet alleen een gerenommeerde makelaar gevonden, maar ook een behulpzame adviseur die ons veel verder heeft geholpen dan zijn werkelijke taken. Jacomo is een echte deuropener: Het is een uitstekend netwerk op het eiland, kent alle onzekerheden en dingen mogelijk maakt, waar men zou wanhoop alleen.
Wat echt indruk op mij en wat ik zal hem niet vergeten, werd ook behandeld dan het kopen van lange, aarzelde hij niet om ons te helpen met de nasleep: hij heeft gegeven ambachtslieden, adviseren bij het kopen van een auto, begeleid ons op kantoren en we eindigen met een charmant-grappige manier met een glas rode wijn vermaakt. We bevelen zijn diensten ten zeerste aan.

 

Daniel Orduna. Bankdirecteur Solbank Corralejo-Fuerteventura.

We kunnen de uitstekende samenwerking met Forum Inmobiliaria Organos GC, S.L vertegenwoordigd door Jacomo A. Waldherr en onze bank bevestigen. Zijn makelaarskantoor was de eerste die een samenwerkingsovereenkomst met Solbank sloot. Dit is nu 8 jaar geleden en zijn bedrijf is een van de weinige waarmee onze bank blijft werken. De proffessionelle en betrouwbare transactie van vastgoed winkels en persoonlijke service voor haar klanten is slechts een van de gegevens, omdat we geloven dat zijn bedrijf te onderscheiden. Wij als bank kunnen alleen toevoegen "ga zo door" ...

 

Johannesberg / Aschaffenburg, 6,10. 2006 Reinhard Schmitt NEF GmbH

Ik ben blij dat de gedelegeerd bestuurder Jacomo Waldherr van FORUM INMOBILIARIA die behandeld tussen 2004 en 2006 met FORUM INMOBILIARIA pand in Fuerteventura naar mijn volle tevredenheid in alle aspecten, met inbegrip van de geleverde bijbehorende diensten te bevestigen, is verstreken. Expertise, snelheid, lokale kennis en autoriteit en de echte werkwijze die ik echt leuk vond. Indien nodig zou ik altijd weer met dit bedrijf werken.

We komen al sinds 1986 naar Fuerteventura en in 1989 hebben we via FORUM INMOBILIARIA ons eerste pand op Fuerteventura verworven. Alle juridische en fiscale zaken werden snel en betrouwbaar afgehandeld.

Verder ook begeleid ons de chief executive officer Jacomo Waldherr, zelfs na de verkoop van het pand aan de verbouwing van het huis en kreeg ons dementschprechende gerenommeerde bouwbedrijven en ambachtslieden. Ook hier waren alle werken vakkundig en punctueel voltooid. De persoonlijke service van Forum Inmobiliaria is snel en efficiënt en onderscheidt dit bedrijf.

Susanne & Juergen Adamski, Berlin 1990

 

 

Elfi & Hans Zimmermann, Frankfurt a. M. 1995

We kochten in 1994 een pand in Corralejo via FORUM INMOBILIARIA. De proffesionelle-service en de controlekennis van Jacomo Waldherr hebben veel indruk op ons gemaakt. We gebruiken de service van dit bedrijf sinds 94 en zijn blij dat we een betrouwbare tussenpersoon hebben gevonden.

 

Marion & Dieter Himmelreich, Duesseldorf

In de zomer van 2003 ondernamen we verschillende vastgoedbezoeken aan de Costa Calma en Jandia met "Forum Inmobiliaria". De persoonlijke inzet van Jacomo Waldherr om de juiste woning voor ons te vinden was enorm. Het hele proces tot aan de tekening voor de notaris was zeer goed georganiseerd. We zijn blij dat we Jacomo Waldherr hebben leren kennen en we kunnen het makelaarsbedrijf "FORUM INMOBILIARIA" en zijn service alleen aanbevelen.

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura