Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.
Het makelaarskantoor Forum Inmobiliaria is sinds 1986 actief op het eiland Fuerteventura als een internationale makelaar in onroerend goed. Wij verkopen en verhuren onroerende goederen over het hele eiland.

Natuurlijk vindt u ook commercieel onroerend goed, zoals industrieel vastgoed en hotels en toeristische appartementencomplexen.

 

Wij bieden u als makelaar de volgende service:

• individuele, persoonlijke verzorging en holistisch advies

• een lokale contactpersoon met veel ervaring en toewijding

• een snelle en betrouwbare uitvoering van projecten in de vastgoed

• een bedrijfsfilosofie die is gericht op de belangen van de klant

 De filosofie van ons bedrijfDe kwaliteit en tevredenheid van onze klanten zijn onze topprioriteit. Wanneer wij voor u werken, kunt u vertrouwen op onze discretie en de bescherming van uw belangen met betrekking tot de aankoop of verkoop van een woning.

Alle noodzakelijke officiële acties in verband met de aankoop of verkoop van een woning worden door ons persoonlijk afgehandeld. Dit omvat de betalingen van belastingen in verband met aankoop of verkoop. Passende eigenaar wissels die we aankondigen op de plaatsen zoals gemeente, kadaster en het belastingkantoor. Zo zorgen we voor een soepel verloop tot uw eigendom op uw naam in het kadaster wordt geregistreerd.

 

U bent ook welkom om ons te bezoeken in ons kantoor in Puerto del Rosario. Het kantoor bevindt zich aan de Calle Canalejas 24. (om de hoek van de twee notarissen in Puerto del Rosario)

We adviseren u vrijblijvend en zijn beschikbaar voor hulp en advies.

Jacomo A. Waldherr, CEO en eigenaar van FORUM INMOBILIARIA is in Fuerteventura thuis voor meer dan 38 jaar. Zijn kennis en ervaring in onroerend goed staan ​​garant voor een professionele transactie.

We raden een afspraak met ons aan en we verheugen ons op uw bezoek.


Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura