Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.
De makelaar FORUM INMOBILIARIA is actief op het hele eiland Fuerteventura. Wij bieden onroerend goed om te huren of te verkopen. We hebben het eiland in drie geografische secties verdeeld. Dit zijn de sectie noord, eilandcentrum en en het zuiden van het eiland. Het pand biedt commercieel vastgoed is te vinden in het hoofdstuk "Investeringen" en onze vastgoed biedt voor bebouwbare grond, zie de sectie van stedelijke grond.

 

In de zone van het Noorden vindt pand in plaatsen als Parque Holandes Corralejo, Corralejo, El Roque, Tindaya, Majanicho, Tamaragua, La Oliva & Villaverde.

 

In de zone centrum van het eiland vindt u woningen in de dorpen als Caleta de Fuste, Puerto del Rosario, Antigua, Los Llanos de Conception, Puerto Lajas, Tetir, El Time, Los Estancos, La Asomada, Tesjuate, Triquivijate, Las Salinas, Costa vinden Antigua, Nuno Horizonte en Betancuria.

 

In de zone van het Zuiden te vinden eigendom in de dorpen als Tarajalejo, Gran Tarajal, Costa Calma, Sotavento, Jandia Pajara.

 

In de sectie investeringen voor de onroerend goed aanbiedingen beschikbaar in Lanzarote op het eiland Fuerteventura en eigenschappen. U vindt er commercieel onroerend goed en toeristische vastgoedaanbiedingen zoals hotels en appartementencomplexen.

 

In onze sectie Urban Lands vindt u onroerende goederenlijsten van bebouwbare grond in alle zones van het eiland, zoals Noord, Midden en Zuid.


Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura