Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

We verkopen een landelijk hotel in Lajares Fuerteventura


Lajares

gebouwd 883 m2

Plots 2776 m2

prijs 800.000 €

goede winstgevendheid

Veilige commerciële investering in Fuerteventura!
 
Als u op zoek bent naar een risicovrije investering in commercieel onroerend goed op Fuerteventura, dan heeft u er hier een gevonden. We verkopen een gerenommeerd hotel in Lajares op Fuerteventura. Deze commerciële woning heeft een toeristische verhuurlicentie en wordt aangeboden als Hotel Rural op het eiland. Het landelijk hotel El Patio de Lajares is een zeer goede commerciële investering die een overeenkomstige Return on Investment (ROI) belooft.
Het pand heeft momenteel 6 comfortabele kamers met airconditioning, terras, satelliet-tv, minibar en grote badkamers. Er is de mogelijkheid om het grote appartement, dat is geïntegreerd in het hotel, te converteren naar 3 andere kamers. Op de begane grond bevindt zich het restaurant en de keuken. Het restaurant wordt ook bezocht door gasten die niet in het hotel wonen omdat het bekend staat om zijn uitstekende internationale keuken.
 
Een goed onderhouden zwembad met een zonneterras, comfortabele ligstoelen, een Japans voetbad,een zandbad met zwart warm lavazand en een kleine fitnessruimte met loopband staan tot uw beschikking. Het huis heeft een Andalusische patio met een fontein en een grote Canarische tuin.
De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht.
Neem voor meer informatie contact met ons op!
 
Informatie over het dorp Lajares
 
Lajares, de "cultplaats" in het noorden van het eiland, is een landelijke plaats omringd door vulkanen.
Lajares ligt tussen de grote stranden van Corralejo (ongeveer 12 km) en de droomstranden van El Cotillo (ongeveer 6 km) met de riffen van de kust.

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Te koop! Mooi appartement in Parque Holandes 70.000€
Te koop! Mooi appartement in Parque Holandes

Plots 0 m2

gebouwd 50 m2

Plaats Parque Holandes

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura