Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Een prachtige villa met zwembad direct aan de golfbaan met onbelemmerd uitzicht op zee wordt verkocht op de golfbaan Las Salinas in Caleta de Fustes.


Caleta de Fustes

gebouwd 187 m2

Plots 800 m2

prijs 350.000 €

zwembad

Een prachtige villa met zwembad direct aan de golfbaan met onbelemmerd uitzicht op zee wordt verkocht op de golfbaan Las Salinas in Caleta de Fustes.

Hier is een unieke kans om een ??villa te kopen op de eerste rij direct voor de golfbaan van Las Salinas. Deze woning is gelegen op een perceel van 800 m2 en biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan en de zee. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van 187 m2 en is verdeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken, woonkamer en terras. Op het terrein met geïntegreerde een parkeerplaats. De villa biedt ook een nieuw gebouwd zwembad van 8x4 m dat zich direct voor het terras bevindt.
Deze villa wordt gestoffeerd opgeleverd. De keuken is ingericht, maar zonder koelkast, vaatwasser, fornuis en oven. De slaapkamers zijn allemaal uitgerust met inbouwkasten. Alle deuren en ramen zijn voorzien van aluminium buitenluiken, die extra bescherming bieden tegen de zon. De woning is uitgerust met een modern alarmsysteem en biedt daarom goede bescherming tegen inbraak. Het pand is in een zeer goede staat!

Neem voor meer informatie over deze villa contact met ons op. We raden hier een snelle actie aan omdat de locatie van deze villa uniek is en daarom snel een nieuwe eigenaar zal vinden. Mis deze kans niet!

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo 148.000€
Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo

Plots 0 m2

gebouwd 63 m2

Plaats El Cotillo

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura