Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Nieuw appartement in Corralejo in het noorden van Fuerteventura


corralejo

gebouwd 59 m2

Plots 0 m2

prijs 124.000 €

Details:
Leefruimte 59 m2 * begane grond
2 slaapkamers * 1 badkamer * open keuken / woonkamer * binnenterras

Omschrijving:
Appartement te koop in het centrum van Corralejo, het toeristische en commerciële centrum in het noorden van het eiland, waardoor het een van de gebieden is met de meeste vraag.

Dit appartement, gelegen op de begane grond, heeft een woonoppervlakte van 59m2 verdeeld over 2 slaapkamers, 1 badkamer, open keuken / woonkamer en een intern terras. De hoofdslaapkamer is voorzien van inbouwkasten, terwijl het terras toegankelijk is vanuit de tweede slaapkamer.
De gehele woning is gerenoveerd en splinternieuw.

Het huis is gelegen in een rustige woonwijk en is tevens commercieel en toegankelijk omdat het aan de ringweg ligt en directe toegang biedt tot de meeste punten in de stad. Het heeft talloze servicefaciliteiten zoals bars, restaurants, banken, supermarkten en de locatie is zeer dicht bij het gezondheidscentrum en dus het centrale busstation.
Het strand ligt op slechts 500 meter afstand en in 2 minuten lopen bereikt u de laan, de promenade en het voetgangersgebied. In dit opzicht is het een bevoorrecht gebied omdat het zich in het centrum bevindt, weg van de drukte en een grote concentratie van mensen.

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura