Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

We verkopen een prachtig penthouse direct aan het strand in Puerto Lajas


Puerto Lajas

gebouwd 100 m2

Plots 0 m2

prijs 235.000 €

3 slaapkamers
salon
keuken
badkamer
groot terras met BBQ en Canarische oven

We verkopen een prachtig penthouse direct aan het strand in Puerto Lajas

Als u op zoek bent naar een woning direct aan zee, dan heeft u er hier een gevonden.
Dit fantastische penthouse ligt direct aan het strand in Puerto Lajas. Het appartement biedt een zeer goed uitzicht op het strand en de lagune van Puerto Lajas.

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 100 m2 en is verdeeld in 3 slaapkamers, woonkamer, keuken, badkamer en een groot terras met BBQ en Canarische oven. Vanaf het terras heb je een uniek uitzicht op de zee, het strand en de hele lagune van Puerto Lajas. De woning is smaakvol ingericht en wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

BESCHRIJVING PUERTO LAJAS
Vissersdorp ten noorden van Puerto del Rosario
De prachtig gerestaureerde huizen in Puerto Lajas, de ontspannen sfeer, de boten op het strand en de opvallende windmolen kenmerken de rustige plek aan de oostkust.
De nabijheid van de hoofdstad Puerto Rosario is nauwelijks merkbaar op weekdagen in Puerto Lajas. Het is rustig in het stadje aan de Playa de Lajas.
 
Strand in Puerto Lajas
In het weekend en op vrije dagen wordt de kustplaats nieuw leven ingeblazen. De lokale bevolking waardeert de restaurants in Puerto Lajas, die bekend staan om hun verse visgerechten, en natuurlijk lokt het strand Playa de Lajas naar het bad in de Atlantische Oceaan.
Surfers zijn blij als de wind uit het noorden komt bij Playa de Puerto Lajas. Dan verandert het surfgebied buiten Puerto Lajas in een gewilde plek om te surfen.Playa de Puerto Lajas
Het strand, dat ook Playa de Lajas wordt genoemd, ligt genesteld in een strook van meer dan 500 m lang in de baai van de plaats. In de breedte is het strand van Puerto Lajas ongeveer 15 meter lang.
Donker zand en kiezelstenen leiden naar de blauwe zee aan de oostkust van Fuerteventura. Er zijn ook enkele vissersboten aan de Playa en kleurrijke accenten op het strand van Puerto Lajas.
Geniet van U verblijf

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo 148.000€
Nieuwbouw duplex appartement te koop in El Cotillo

Plots 0 m2

gebouwd 63 m2

Plaats El Cotillo

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura