Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Mooi appartement in Corralejo met gemeenschappelijk zwembad


Corralejo

gebouwd 52 m2

Plots 0 m2

prijs 160.000 €

Beschrijving:
Vanaf 145.000€
Verkoop van appartementen in het wooncomplex Atlantic Garden, gelegen in de stad Corralejo, een toeristisch en commercieel centrum in het noorden van het eiland, en daarom is het ook een van de gebieden met de grootste vraag.

Beschrijving:
Dit eigendom van 52 m2 (40 m2 woningen + 12 m2 terras) bestaat uit 1 slaapkamer, 1 badkamer, woonkamer - eetkamer, keuken en terras.
Het is omgeven door gemeenschappelijke tuinen en heeft zelfs verschillende gemeenschappelijke zoutwaterzwembaden, gratis parkeergelegenheid voor eigenaren en gebruikers van het complex en talloze activiteiten en recreatieve diensten met betrekking tot sport en entertainment.

Het is een bevoorrechte locatie omdat het op minder dan 2 km afstand van de grote stranden van Corralejo ligt en op slechts 10 minuten lopen van het begin van het natuurpark Corralejo, een beschermd gebied dat bestaat uit ongeveer 2.600 hectare praktisch duinen. Naast de nabijheid van deze idyllische natuurlijke omgeving, heeft het in de omgeving verschillende commerciële gebieden zoals supermarkten, bars, restaurants, banken, evenals een breed scala aan diensten met betrekking tot verschillende activiteiten (fietsverhuur en andere vervoermiddelen, surfuitrusting in al zijn varianten, sportfaciliteiten zoals paddletennis, golf, volleybal, tennis, enz. en op hun beurt op minder dan 100 meter van het Aqua Water Park).

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Te huur!  Mooi appartement in Puerto del Rosario 900€
Te huur! Mooi appartement in Puerto del Rosario

Plots 0 m2

gebouwd 125 m2

Plaats Puerto del Rosario

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura