Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Te koop! Een zeer mooie villa met zwembad aan de golfbaan met vrij uitzicht op zee


Caleta de Fuste

gebouwd 250 m2

Plots 800 m2

prijs 495.000 €

Golf Resort

Details:
Perceel 800 m2 - woonoppervlakte met terras 250 m2
3 slaapkamers * 2 badkamers * aparte keuken * woonkamer * overdekt terras * BBQ * verwarmd zoutwaterzwembad *
Carport, buitendouche badkamer, automatisch verbruik zonnestelsel 6 KWberging * semi-gemeubileerd

Deze woning is gelegen aan de golfbaan Las Salinas in Caleta de Fuste.

Een unieke kans om een ​​eerstelijnsvilla te kopen vlak voor de golfbaan Las Salinas. Deze villa is voorzien van vele extra's, ligt op een perceel van 800 m2 en biedt prachtig uitzicht op de golfbaan en de zee.

De woning heeft een woonoppervlak van 187 m2 en is verdeeld in 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan één en suite), keuken, woonkamer, 60m2 overdekt terras en bijkeuken en bijkeuken grenzend aan de keuken.
Geïntegreerd in de woning is een ruime carport met elektrische poort en een grote afsluitbare buitenberging. Het huis beschikt over een verwarmbaar zoutwaterzwembad van 8x4 m, dat direct voor het terras ligt.
Verder is er een volwaardige tuinbadkamer met grote douche en toilet en een smaakvol ingerichte buitenkeuken.

Het zonne-energiesysteem van 7 kWp is eind 2022 geïnstalleerd en is zowel voor eigen verbruik als voor het terugleveren van overschotten aan het openbare elektriciteitsnet aangesloten.
De drie slaapkamers evenals de keuken en woonkamer zijn voorzien van moderne airconditioningsystemen met extra verwarmingsfunctie (installatie in 2022).

Deze villa wordt gestoffeerd opgeleverd. De moderne keuken is nieuw ingericht en van hoge kwaliteit. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van ingebouwde kasten. De deuren en ramen zijn voorzien van aluminium buitenluiken en bieden zo extra bescherming tegen zonlicht. De woning is beveiligd met een modern alarmsysteem inclusief camera's. Voor de beplanting in de tuin is een irrigatiesysteem geïnstalleerd.

Het pand verkeert in zeer goede staat!

Voor meer informatie over deze villa kunt u contact met ons opnemen. Wij raden u aan snel te handelen omdat de ligging van deze villa uniek is en daarom zeker snel een nieuwe eigenaar zal vinden.

Mis deze kans niet!

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura