Makelaar, al 30 jaar actief op het eiland Fuerteventura met verkoop, verhuur en investeringen.

Wij verkopen een zeer mooie moderne villa met zwembad in Lajares


Lajares

gebouwd 140 m2

Plots 1370 m2

prijs 540.000 €

Zwembad, open haard

Als u op zoek bent naar een comfortabele, moderne villa met een goede bouwkwaliteit, dan bent u hier aan het juiste adres.

Deze accommodatie ligt in het noorden van het eiland in het dorp Lajares. De villa staat op een perceel van 1.370m2 en is omgeven door stenen muren en privacyschermen. De woning biedt een woonoppervlak van 140m2 verdeeld over 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, keuken, groot overdekt terras, tuin en een zwembad van 6x5 meter. Deze is voorzien van een beschermdeken.

De villa, het zwembad en de tuin verkeren in een zeer verzorgde staat, het terras rondom het zwembad en een deel van de tuin zijn aangelegd met kunstgras. De irrigatie van de planten en bomen wordt geregeld met een automatisch irrigatiesysteem. Er is een parkeerplaats voor één auto op het terrein.

Het pand wordt volledig gemeubileerd en met alle apparatuur verkocht!

Het pand is vrij van leningen en alle belastingbetalingen zijn gedaan. Het huis is uitsluitend door de eigenaren bewoond en nooit verhuurd.

De villa is zeer geschikt voor vakantieverhuur en is daardoor een zeer interessant object om een ​​goed rendement te behalen. Er moet een overeenkomstige vakantieverhuurvergunning worden aangevraagd. Wij bieden u graag onze service aan om hier een licentie aan te vragen.

Voor verdere vragen helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken om de villa te bezichtigen.


Lajares

De stad Lajares met ongeveer 1.300 inwoners ligt ongeveer in het midden van de twee vakantieoorden Corralejo en El Cotillo in het noorden van Fuerteventura. Vanuit Puerto del Rosario moet je eerst de FV-10 nemen richting La Oliva en vervolgens richting El Cotillo.

Zelfs van een afstand kun je de twee goed bewaarde windmolens (Molino en Molina genoemd) zien als je het dorp nadert. Vroeger werd er veel graan verbouwd. Lajares is ook erg interessant vanwege de kunst- en ambachtsschool, de “Escuela de Artesanía Canaria”. In 1950 werd de school geopend, waar veel vrouwen hun borduurwerk, mandenmakerij of strohoeden verkochten.
Tegenwoordig bezoeken veel surfers Lajares onder andere omdat een voormalige succesvolle Wordcup-professional (Jürgen Hönscheid) produceert zijn boards en runt ook zijn eigen winkel (Northshore). Er zijn ook veel restaurants en een grote supermarkt in Lajares.
Bus/taxi
Er is een bushalte beschikbaar. De beste manier om busschema's te vinden is door de eilandmagazines te bekijken of de buschauffeur te vragen.

Geschiedenis
In 1950 werd in Lajares een ambachtsschool (Escuela de Artesanía Canaria) geopend, waar veel vrouwen hun borduurwerk, mandenmakerij of strohoeden verkochten.

Foto`s

Deutsch Français English Nederlands Español Italiano

Beste aanbod

Our Partners

  • aguaestructurada.com
  • Solbank
  • Solbank
  • Golf Resort Fuerteventura